Verkoop
Verkoop gestart

Het stappenplan van het verkoopproces met bijbehorende data is bekend.

Door middel van onderstaande stappen wordt het verkoopproces inzichtelijk gemaakt. Zorg dat je de stappen volgt zodat je jouw kans op een appartement vergroot.

Stap 1. Pre-sale 
De start van de verkoop begint met de pre-sale.

Op 4 september 2023 om 12:00 begint de pre-sale. Als je jouw kans op een appartement in Residentie Stommeerkade wilt vergroten, schrijf je je in voor de pre-sale. Bij de start is de meeste informatie bekend maar nog niet 100% definitief, daarom worden er VON-prijzen met een bandbreedte gecommuniceerd (variërend tussen de € 355.000 en € 403.000). Vanaf de start van de pre-sale is het mogelijk om een hardcopy brochure op te halen bij Brockhoff makelaars. Let op, door de grote interesse in Residentie Stommeerkade kunnen wij niet garanderen dat er voldoende brochures zijn, op is op! De brochure kun je ook downloaden op de website. Als je je in wilt schrijven dan kan dat door het invullen van het inschrijfformulier op de website, deze is vanaf 4 september 2023 om 12:00 beschikbaar. Het inschrijfformulier vind je dan onder de rode button met daarop d e tekst “pre-sale”. Wij vragen je enkele basisgegevens te verstrekken zoals jouw contactgegevens, je voorkeur voor je bouwnummer(s) (maximaal 3) en eventueel de hoogte van jouw financieringsvoorbehoud*. Daarnaast is er de mogelijkheid om een hypotheekcheck bij te voegen waaruit blijkt dat je voldoende financieel draagkrachtig bent om een appartement af te nemen.

Met het inschrijven voor de pre-sale zit je nog nergens aan vast maar maak je wel meer kans om een appartement te bemachtigen bij de verkoop. Inschrijvers die zich hebben ingeschreven voor de pre-sale en een bewijs van een hypotheekverstrekker of -adviseur bijvoegen, hebben namelijk voorrang bij de verkoop.

De pre-sale sluit op 15 september 2023 om 12:00

Stap 2. Start verkoop
De verkoop van Residentie Stommeerkade start op 18 september 2023 om 12:00. Bij de start verkoop is alle informatie bekend en worden de definitieve VON-prijzen gecommuniceerd. De contractstukken zijn dan te downloaden op de website op de download pagina.

Je kunt je vanaf dat moment inschrijven via de website, middels het inschrijfformulier dat dan is te vinden op de website onder de rode button met de tekst “verkoop” erop. Wij vragen je enkele basisgegevens te verstrekken zoals jouw contactgegevens, je voorkeur voor je bouwnummer(s) (maximaal 3) en eventueel de hoogte van jouw financieringsvoorbehoud. Daarnaast is er de mogelijkheid om een hypotheekcheck bij te voegen waaruit blijkt dat je voldoende financieel draagkrachtig bent om een appartement af te nemen en waarmee je voorrang krijgt op andere geïnteresseerden.

Als je je ook ingeschreven hebt voor de pre-sale dien je alle gegevens opnieuw in te vullen. Zorg ervoor dat de gegevens overeenkomen. Uiteraard is het ook mogelijk om je in te schrijven voor de verkoop als je de pre-sale onverhoopt hebt gemist of geen hypotheekcheck hebt gedaan. Het is echter wel zo dat degene die zich hebben ingeschreven voor de pre-sale en een hypotheekcheck hebben bijgevoegd, voorrang hebben.

De verkoop sluit op 21 september 2023 om 12:00

Stap 3. Beoordelen inschrijving
De inschrijving worden door Polderzoom Aalsmeer B.V. (de ontwikkelaar) bekeken en beoordeeld op de volgende punten:

  1. Dubbele of onvolledige inschrijvingen: dubbele of onvolledige inschrijvingen worden uitgesloten.
  2. Hypotheekcheck: Indien je een hypotheekcheck bij je inschrijving voegt dan heb je voorrang op iemand die dat niet doet. Wij willen er nadrukkelijk op wijzen dat je enkel hoeft aan te tonen dat je voldoende financieel draagkrachtig bent om een appartement te kunnen betalen. Het is niet zo dat naar mate je meer kan lenen, je meer kans maakt. Wij vragen je om een hypotheekcheck bij te voegen die niet ouder is dan 2 maanden.
  3. 1e voorkeur: In eerste instantie zullen de 1e voorkeuren worden toegewezen. Pas daarna wordt naar de 2e en 3evoorkeur gekeken.

Stap 4. Maken van een afspraak
Wanneer er geschikte kandidaten voor de appartementen zijn geselecteerd zal Brockhoff makelaars deze kandidaten voor 22 september 2023 18:00 bellen voor het maken van een afspraak. Degene die zich ingeschreven hebben en voor deze tijd niet zijn gebeld, worden automatisch op de reservelijst toegevoegd**.

Stap 5. Afspraak
Tijdens de afspraak zal Brockhoff makelaars de contactstukken met je doornemen en is er ruimte om vragen te stellen. Het is dus belangrijk dat je de contractstukken voor aanvang van de afspraak al hebt doorgenomen. Aan het eind van de afspraak worden de contractstukken ondertekend en kun je beginnen met het aanvragen van je hypotheek.

Stap 6. Meer- en minderwerktraject
Na het ondertekenen van de overeenkomst worden je gegevens gedeeld met de ontwikkelaar en de aannemer. De kopersbegeleider van de aanneheemer zal contact met je opnemen om het meer- en minderwerktraject met je door te spreken.

Als je vragen hebt over de verkoopprocedure, aarzel dan niet om contact met Brockhoff makelaars op te nemen. Zij staan klaar om je te helpen en te begeleiden bij het proces.

* Let op het financieringsvoorbehoud dat je invult op het inschrijfformulier wordt overgenomen in de contracten en kan niet gewijzigd worden.
** Indien je bij de eerste selectieprocedure niet geselecteerd bent word je automatisch toegevoegd op de reservelijst. Wanneer er onverhoopt een appartement vrij komt die op jouw voorkeurslijst staat, zal de makelaar contact met je opnemen.

© 2023 Polderzoom Aalsmeer B.V. | Aan de getoonde tekst, tekeningen en sfeer impressies kunnen geen rechten worden ontleend | Privacy statement | Disclaimer
Verkoop

Geïnteresseerd?

Meld u aan als geïntresseerde en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!
Aanmelden
crossmenuarrow-rightarrow-up-circle