Verkoop
Verkoop gestart

Plaatsen projectbord aan de Stommeerkade.

Met het plaatsen van het projectbord op de hoek van de Stommeerkade en de Burgemeester Kasteleinweg is officieel de eerste aankondiging gedaan van het project ‘Residentie Stommeerkade’: zestien nieuwbouwappartementen in het hart van Aalsmeer.

Op dit moment wordt er door verschillende partijen hard gewerkt aan de laatste loodjes met betrekking tot de voorbereiding van Residentie Stommeerkade. Hierbij kun je denken aan voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn om de grond bouwrijp te maken, om de omgevingsvergunning aan te vragen en om te kunnen starten met de bouwwerkzaamheden. Deze voorbereidende werkzaamheden vormen de basis voor de verkoop-/contractstukken. De verkoop-/contractstukken bestaan uit contracten, tekeningen en beschrijvingen die weergeven wat je exact koopt. Omdat de voorbereidende werkzaamheden nog niet helemaal zijn afgerond, kunnen er nog (noodzakelijke) wijzigingen doorgevoerd worden. Op basis van de huidige stand van zaken delen wij alvast de beschikbare informatie, waardoor je nu al een goed beeld krijgt van Residentie Stommeerkade. Deze informatie is beschikbaar op de website.

Wij verwachten na de zomervakantie alle verkoop-/contractstukken gereed te hebben en dan formeel te starten met de verkoop.

Schrijf je op de website in als geïnteresseerde en wordt als eerste op de hoogte gehouden van de (start van de) verkoopactiviteiten van Residentie Stommeerkade!

Bekijk bouwbord

© 2023 Polderzoom Aalsmeer B.V. | Aan de getoonde tekst, tekeningen en sfeer impressies kunnen geen rechten worden ontleend | Privacy statement | Disclaimer
Verkoop

Geïnteresseerd?

Meld u aan als geïntresseerde en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!
Aanmelden
crossmenuarrow-rightarrow-up-circle