Verkoop
Verkoop gestart

In september start verkoop van Residentie Stommeerkade.

Wij zijn verheugd om de start van de verkoop van het prachtige project Residentie Stommeerkade aan te kondigen. Het projectteam is de laatste hand aan het leggen aan de verkoopdocumentatie welke na de zomervakantie beschikbaar is. Door de grote interesse en de vele vragen over het bemachtigen van een appartement, delen wij nu al op hoofdlijnen wat informatie met je over het verkoopproces. Zo kan jij je goed voorbereid op pre-sale en de start verkoop. 

Onderstaande stappen geven het verkoopproces weer:

Stap 1. Pre-sale
Na de zomervakantie begint de pre-sale. De exacte start- en sluitingsdatum van de pre-sale wordt nog bekend gemaakt. Als je jouw kans op een appartement in Residentie Stommeerkade wilt vergroten, schrijf je je in voor de pre-sale. Wanneer de pre-sale start is de meeste informatie bekend maar nog niet 100% definitief. De VON-prijzen die dan gecommuniceerd worden, hebben daarom een bandbreedte (variërend tussen de € 355.000 en € 403.000). Te zijner tijd wordt er op de projectwebsite een inschrijfformulier voor de pre-sale geplaatst waarop je enkele basisgegevens dient te verstrekken zoals jouw contactgegevens, je voorkeur voor je bouwnummers (maximaal 3) en eventueel de hoogte van jouw financieringsvoorbehoud. Daarnaast is er de mogelijkheid om een hypotheekcheck bij te voegen waaruit blijkt dat je voldoende financieel draagkrachtig bent om een appartement af te nemen.

Met het inschrijven voor de pre-sale zit je nog nergens aan vast maar maak je wel meer kans om een appartement te bemachtigen bij de verkoop. Inschrijvers die zich hebben ingeschreven voor de pre-sale en een bewijs van een hypotheekverstrekker of -adviseur bijgevoegd hebben, hebben namelijk voorrang bij de verkoop. 

Stap 2. Start verkoop
Bij de start verkoop is alle informatie bekend en worden de definitieve VON-prijzen gecommuniceerd. Ook ontvang je de contractstukken. De exacte datum van de start en de sluiting van de verkoop wordt later bekend gemaakt.

Je kunt je te zijner tijd inschrijven via de website, middels het inschrijfformulier dat dan is te vinden op de website. Op het inschrijfformulier vragen wij dezelfde gegevens als voor de pre-sale; je hoeft dus niets extra’s aan te leveren. Ook wanneer je je ingeschreven hebt voor de pre-sale is het nodig om je nogmaals in te schrijven voor de verkoop. Uiteraard kan je je, wanneer je de pre-sale onverhoopt hebt gemist, nog inschrijven voor de verkoop. Het is echter wel zo dat degene die zich hebben ingeschreven voor de pre-sale en een hypotheekcheck hebben bijgevoegd, voorrang hebben.

Stap 3. Beoordelen inschrijving
De inschrijving voor de verkoop worden door Polderzoom Aalsmeer B.V. (de ontwikkelaar) beoordeeld op de volgende punten:

  1. Dubbele inschrijvingen: dubbele inschrijvingen voor de verkoop worden uitgesloten.
  2. Volledigheid: volledige inschrijvingen worden als eerste behandeld.
  3. Ingeschreven voor de pre-sale?
  4. Hypotheekcheck: Is er een hypotheekcheck bijgevoegd welke niet ouder is dan 2 maanden?
  5. 1e voorkeur: In eerste instantie zullen de 1e voorkeuren worden toegewezen. Pas daarna wordt naar de 2e en 3evoorkeur gekeken.

Na het beoordelen van de inschrijvingen worden er 16 inschrijvingen geselecteerd. 
 
Stap 4. Maken van een afspraak
Wanneer de selectie heeft plaatsgevonden zal Brockhoff makelaars je bellen voor het maken van een afspraak. Degene die zich ingeschreven hebben en voor deze tijd niet zijn gebeld, worden automatisch op de reservelijst toegevoegd.
 
Tijdens de afspraak zal Brockhoff makelaars de contactstukken met je doornemen en is er ruimte om vragen te stellen. Het is dus belangrijk dat je de contractstukken voor aanvang van de afspraak al hebt doorgenomen. Aan het eind van de afspraak worden de contractstukken ondertekend en kun je -indien nodig- beginnen met het aanvragen van je hypotheek. 

Stap 5. Meer- en minderwerktraject
Na het ondertekenen van de overeenkomst worden je gegevens gedeeld met de ontwikkelaar en de beoogde aannemer. De kopersbegeleider van de aannemer zal contact met je opnemen om het meer- en minderwerktraject met je door te spreken. Hiertoe delen wij je naam, telefoonnummer en mogelijk ook je adres. 

Mocht je vragen hebben dan kan je contact opnemen met Brockhoff Makelaars.

© 2023 Polderzoom Aalsmeer B.V. | Aan de getoonde tekst, tekeningen en sfeer impressies kunnen geen rechten worden ontleend | Privacy statement | Disclaimer
Verkoop

Geïnteresseerd?

Meld u aan als geïntresseerde en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!
Aanmelden
crossmenuarrow-rightarrow-up-circle